سید علی زمزم در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از جمله مشاغل و فعالیتهایی که در ایام کرونا به شدت آسیب دیدند، سینما داران بودند.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی با اشاره اینکه سینماها در شرایط قرمز امکان فعالیت ندارند، بیانکرد: ما این مسئله را مطرح کرده بودیم که حداقل در خراسانجنوبی امکان نشستن مردم در سینماها با فاصله اجتماعی و ضدعفونی کردن مکرر صندلیها وجود دارد اما به واسطه پروتکلهای تعریف شده ستاد ملی کرونا این امر مورد موافقت قرار نگرفت.
زمزم گفت: به واسطه شیوع کرونا خود مردم نیز از جهت نگرانی از سلامت خود کمتر در سینماها حاضر میشدند ولی میتوانستیم امکان استفاده همان ۱۰- ۱۵ نفری که برای هر سانس فیلم حضور مییابند را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶ سینما و یا سالن تبدیل شده برای نمایش فیلم در بیرجند، سرایان، فردوس، قاین و نهبندان وجود دارد، اظهار کرد: در مورد پردیس سینمایی طبس نیز کلنگ آن از سال ۹۸ به زمین زده شد.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی بیانکرد: پردیس سینمایی طبس در قالب تفاهم نامهای بین فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری طبس آغاز شد و در مجموع کمکهای وزارت خانه و کمک بلاعوض سازمان شهرداریها و … برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
زمزم با بیان اینکه از محل تسهیلات تحفه هم یک میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شد، گفت: اما متأسفانه شهرداری طبس به واسطه مسائل و مشکلات مالی تاکنون نتوانسته است این پروژه را به اتمام برساند و در کار تعلل دارد.
وی با تأکید بر اینکه اعتبار در نظر گرفته شده، امسال نیز احیا شده است، اظهار کرد: در مجموع ۷۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض وزارتخانه، ۵۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض سازمان شهرداریها و یک میلیارد تومان نیز از محل تسهیلات تحفه برای ساخت این سینما در نظر گرفته شده است.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسانجنوبی با اشاره به اینکه پردیس سینمایی طبس سه سالن دارد، بیانکرد: اگر شهرداری طبس امکان ساخت این سینما را ندارد، اعلام کند تا پروژه را به شهر دیگری منتقل کنیم هر چند خواست و اولویت ما شهرستان طبس است.
زمزم گفت: در مورد تسهیلات به سینما داران خراسان جنوبی نیز، وام ۱۰ میلیون تومانی را چون جزو انجمن سینماگران نبودند نتوانستند دریافت کنند ولی امکان دریافت تسهیلات کارا وجود داشته است.
نظر شما